Terug

Bestel nu met 20% Black Friday korting op complete camera sets met Sony Cmos

IP Beveiligingscamera

Ip beveiligingscamera's kunnen los besteld worden om bijvoorbeeld een bestaande ip beveiligingscamera set uit te breiden.
Houd er rekening mee dat de nieuwe ip beveiligingscamera aansluit bij de bestaande beveiligingscamera set.

Filters

IP Beveiligingscamera

Ip Beveiligingscamera
Een beveiligingscamera uitzoeken kan erg onoverzichtelijk zijn. Ip-camera.nl heeft het eenvoudig gemaakt door alles terug te brengen naar 3 keuzes. Met onze ip beveiligingscamera's kan iedere situatie gedekt worden.

Basic, Premium of Pro
De basic beveiligingscamera is geschikt voor situaties waar tot 10 meter ver gekeken dient te worden. De basic beveiligingscamera is net als alle andere camera's voorzien van Ip technologie en een levert een Full HD beeld.

Premium beveiligingscamera's zijn voorzien van een varifocale lens en is tot afstanden van 20 meter. Het nachtzicht is voorzien van krachtige infrarood om ook s'nacht scherp beeld te kunnen leveren. Pro beveiligingscamera zijn voor afstanden van 20 tot 40 meter gemaakt.

Binnen, buiten, dag en nacht?
De geselecteerde ip beveiligingscamera's zijn allemaal voorzien van infrarood nachtzicht en gemaakt van metaal. Iedere beveiligingscamera kan hierdoor zowel binnen als buiten gemonteerd worden. 

Dome of bullet camera
De beeldkwaliteit uit beide is nagenoeg gelijk, een dome beveiligingscamera is een subtiele beveiligingscamera die minder opvalt en vaker binnenshuis wordt gemonteerd. Een bullet beveiligingscamera is opvallender en heeft tevens een preventieve afschrikkende werking. Wij raden voor buiten gebruikt aan een bullet beveiligingscamera te gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box