Terug

€50,- kassakorting met de code "zomer50" (geldig vanaf €350,-)

Dome Camera's

Een dome camera is een IP camera in de vorm van een bol en is één van de meest gebruikte type camera's voor beveiligingsdoeleinden. Dome camera's zijn waterdicht en uitermate geschikt voor buitengebruik. Onze dome camera's worden gebruiksklaar geleverd!

Filters

Dome Camera's

Soorten dome camera's

Bij IP Camera bieden we verschillende soorten dome camera's, namelijk de standaard dome camera en de dome camera met Pan Tilt Zoom (PTZ) functie.

Het grote verschil tussen deze twee soorten dome camera's is dat de standaard dome camera niet kan ronddraaien en de PTZ camera wel.

Dome camera's zijn voorzien van een metalen of kunststof behuizing en zijn daardoor perfect voor binnen- en buiten gebruik. Achter de 'dome', ook wel de 'koepel' genoemd, bevindt zich de lens van de dome camera, deze is - afhankelijk of het een verstelbare lens is - handmatig of gemotoriseerd te verstellen.

Voordelen van een dome camera

Door de unieke constructie van de dome camera, levert dit de volgende voordelen op:

  • Vandalismebestendig: de camera heeft een robuust postuur, waardoor deze niet eenvoudig met geweld kan worden verwoest;
  • Weersbestendigheid: de koepelcamera is uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De camera is weersbestendig en kan dus prima worden ingezet thuis of op een bedrijventerrein;
  • Onzichtbare lens: doordat de lens niet te zien is, is het onmogelijk om te zien in welke richting de camera filmt, perfect om inbrekers en vandalen af te schrikken;
  • Eenvoudig te installeren: al onze dome camera's worden gebruiksklaar geleverd en zijn zeer eenvoudig te installeren, zonder behulp van professionals.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box