Terug

€50,- kassakorting met de code "zomer50" (geldig vanaf €350,-)

PTZ Camera's

Ben je op zoek naar een PTZ camera, dan ben je bij IP-Camera.nl aan het juiste adres. Al onze PTZ camera's worden gebruiksklaar geleverd en zijn eenvoudig te installeren!

Filters

PTZ Camera's

Wat is een PTZ camera?

PTZ staat voor 'Pan-Tilt-Zoom' en betekent in het Nederland 'Draaien-Kantelen-Zoomen. Een PTZ camera bedien je op afstand, bijvoorbeeld met behulp van een app op je smartphone of via je computer. Met behulp van één van deze apparaten heb je zelf de regie in handen en kun je bijvoorbeeld een groter deel van de ruimte bekijken of eenvoudig in- en uitzoomen.

PTZ camera bedienen op afstand

Een PTZ camera kun je dus eenvoudig via een app of software op afstand bedienen. Zo kun je deze ip camera uitstekend gebruiken wanneer je bijvoorbeeld in afwachting bent van een pakket dat bezorgd moet worden of wanneer je spullen met grote waarde wilt 'bewaken'.

Het grote voordeel van een PTZ camera is dat je slechts één of enkele camera's nodig hebt en deze nooit hoeft te verplaatsen om toch alles in beeld te kunnen krijgen.

Patrolling functie

Veel PTZ camera's beschikken over een patrolling functie. Zoals de naam al zegt, kun je met deze functie de camera laten patrouilleren en stel je eenvoudig bepaalde punten in waar de camera automatisch langs moet bewegen. Op het moment dat de patrolling functie een beweging detecteert, stopt de camera met bewegen en legt de bewegende beelden vast op film. Deze camera is dan ook uitermate geschikt om inbrekers tegen te gaan!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box