Terug

€50,- kassakorting met de code "zomer50" (geldig vanaf €350,-)

NVR Recorders

Met een NVR recorder maak je je beveiligingscamera set compleet. De beveiligingsbeelden worden opgeslagen op de ingebouwde harde schijf en de beelden kunnen live mee worden gekeken via de App. NVR recorders zijn leverbaar met met 4 en 8 kanalen

Filters

NVR Recorders

Hardeschijf
Bij aanschaf is het mogelijk een hardeschijf mee te bestellen. De hardeschijf zullen wij voor verzending inbouwen en testen, de NVR is direct klaar voor gebruik.

4 of 8 kanalen
Op ieder kanaal kan een Ip beveiligingscamera worden aangesloten. Wanneer u mogelijk in de toekomst de beveiligingscamera set wilt uitbreiden met extra beveiligingscamera's raden wij aan alvast een NVR aan te schaffen die voldoet aan het gewenst aantal kanalen van de toekomst. 

PoE
Iedere premium en pro NVR recorder beschikt voor de PoE functionaliteit. Power over Ethernet zorgt ervoor dat er slechts 1 kabel tussen de NVR recorder en de beveiligingscamera gemonteerd hoeft te worden.

Live meekijken
Iedere NVR recorder is voorzien van een netwerkaansluiting. Scan simpelweg de QR code met de app op uw smartphone en kijk live mee.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box