Terug

€50,- kassakorting met de code "zomer50" (geldig vanaf €350,-)

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen van onze klanten. Staat de vraag of het antwoord dat u zoekt er niet tussen, neem dan contact op met onze klantenservice.

1. Wat is het verschil tussen een "bullet" en een "dome" camera ?

De zogenaamde "bullet" en "dome" camera hebben hun naam de danken aan hun vorm.

De bullet camera is langwerpig en wordt veelal gebruikt in situaties waar de camera een afschrikkende functie heeft en mag opvallen. Bullet camera's lenen zich er goed voor om buiten gemonteerd te worden. Door het "afdakje" kan het glas voor de lens minder snel vies worden.

De dome camera is een ronde camera met een zogenaamde dome vorm erop. De dome camera wordt veelal binnen gebruikt omdat de dome minder opvalt dan een bullet camera.

Het verschil tussen de dome en bullet camera zit hem dus vooral in de vorm, de beeldkwaliteit van beide is vergelijkbaar.

2. Basic, Premium of Pro ?

De plug en play beveiligingscamera sets zijn leverbaar in 3 verschillende varianten.

De beveiligingscamera set "Basic" is de instap variant. Een 2 Megapixel ip camera, 3,6mm lens en infrarood nachtzicht.

De "Premium" sets beschikken over 2 Megapixel ip camera's met een verstelbare lens en een krachtigere infrarood lamp zodat objecten op grotere afstand dag en nacht haarscherp in beeld kunnen worden gebracht. De NVR recorder in het "Premium pakket" de Power over Ehternet functie waarmee er slechts 1 kabel tussen de recorder en camera gemonteerd wordt die zowel het beeld als de voeding verzorgt.

De meest geavanceerde set is de "Pro beveiligingscamera set". Met een 5 megapixel ip camera, verstelbare lens en tot 60 meter infrarood een ware alleskunner. 

3. Heb ik internet nodig om een beveiligingscamera set aan te sluiten ?

Om een beveiligingscamera set aan te sluiten en te laten draaien is geen internetverbinding nodig. Wanneer u live wilt meekijken met uw smartphone is een internet verbinding wel noodzakelijk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box