• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

8 Camera's

Deze beveiligingscamera sets met 8 camera's is geschikt voor het beveiligen van een grote woning of middelgroot kantoor.
Geen producten gevonden...

8 Camera's

Alles beveiligd
Een ip beveiligingscamera set met 8 camera's biedt een uitstekende oplossing voor het beveiligen van uw woning of kantoor. De sets zijn compleet met bekabeling en klaar voor gebruik.

Internet protocol
Alle beveiligingscamera sets zijn op basis van IP (internet protocol). De camera's zijn Ip camera's en NVR Recorder. De recorder en camera's zijn voorzien van zogenaamd PoE (power over ethernet), Dit houdt in dat de recorder de camera voedt over de utp kabel. Hierdoor is er slechts 1 kabel per camera nodig. 

Beeldkwaliteit
De minimale beeldkwaliteit die wij leveren is 2 Megapixel. Beter bekend als 1080P of Full HD. Wanneer je grotere ruimtes of afstanden wilt beveiligen raden we aan voor 4 of 5 megapixel camera's te kiezen. Deze beveiligingscamera sets met 6 camera's is geschikt voor het beveiligen van een grote woning of middelgroot kantoor. Door de 8 kanaals NVR kun je later gemakkelijk uitbreiden tot 8 ip camera's.