• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beveiligingscamera met Cloudopslag pakket

Wanneer beveiligingsbeelden worden bewaard in de cloud is een fysieke recorder op locatie niet meer noodzakelijk. De beveiligingscamera wordt direct op de router aangesloten en de beelden veilig bewaard in de cloud.

Beveiligingscamera met Cloudopslag pakket

Recorder
Cloudopslag maakt in principe een NVR recorder overbodig. De beveiligingsbeelden worden direct vanuit de beveiligingscamera naar de cloud gestreamd en daar veilig opgeslagen. Echter is het ook mogelijk om cloudopslag als backup functie te gebruiken, hiermee worden de beveiligingsbeelden zowel op de NVR recorder als in de cloud veilig bewaard.

Veiligheid
Cloudopslag zorgt ervoor dat ten alle tijden de beveiligingsbeelden veilig zijn opgeslagen in een data-center. De beveilgingsbeelden worden realtime gestreamd en zullen bij brand, diefstal, fraude of inbraak tot de laatste seconde bewaard blijven.

Retentie
Bepaal zelf hoelang de beelden worden bewaard. Cloudopslag kent geen limieten voor het opslaan van de beelden. Een dag, maand of zelfs jaar is geen probleem.

Pakketinhoud
De Cloud beveiligingscamera pakket bevat naast de camera ook de voeding en bekabeling om direct van start te kunnen. U hoeft enkel de locatie te voorzien van een stabiele internetverbinding.