Terug

€50,- kassakorting met de code "zomer50" (geldig vanaf €350,-)

Beveiligingscamera's Grachtenpand Amsterdam

Een terugkerende klant wilde voor zijn wintersport vakantie de gevel van zijn grachtenpand in Amsterdam voorzien van een extra ip beveiligingscamera. De bekabeling was al aangelegd bij de montage van de eerder gemonteerde beveiligingscamera's. De Amsterdamse klant koos er daarom voor om zelf zijn nieuwe ip camera te monteren. Door de snelle afhandeling van onze vervoerder werd het pakket al binnen 24 uur afgeleverd op de locatie in Amsterdam en kon de klant direct beginnen met het aansluiten van zijn nieuwe ip camera. Dankzij de vooraf ingestelde waarde in de camera verliep de installatie eenvoudig en snel. Doordat zowel de recorder als de ip camera waren voorzien van een PoE functie was er geen gedoe met externe voedingen en stopcontacten.


De nieuwe ip camera werd na montage op de gevel volledig automatisch gevonden door de NVR recorder die direct begon met opnemen. De app die verbonden is met de NVR herkende de camera ook direct waardoor meekijken via de smartphone een eitje is.

Om de Amsterdamse politie te ondersteunen bij het oplossen van misdrijven hebben wij de camera in samenspraak met de klant aangemeld bij "camera in beeld". De Amsterdamse politie kan nu bij inbraken, overvallen en andere delicten in de omgeving beroep doen op de beelden om daders vaker en sneller te kunnen arresteren.

Dankzij deze extra beveiligingscamera op de gevel van een grachtenpand in Amsterdam en het aanmelden bij camera in beeld is Amsterdam weer in stukje veiliger.

Ben jij ook opzoek naar een beveiligingscamera systeem? Wij kunnen de systemen kant en klaar en gemonteerd afleveren op locatie of u een doe het zelf pakket toesturen. Neem voor meer informatie contact met ons op via de chat, e-mail of telefoon (085-2500855)

Bekijk ook onze andere projecten:
Beveiligingscamera installatie Drenthe
Beveiligingscamera installatie Alkmaar

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box